Deklarationer

Upprätta en eller flera bolagsdeklarationer? Inga problem. Vi upprättar även eventuella bilagor om så krävs. Kontakta oss idag för fri offert!

Tjänster som deklarationer

Deklarationer

En deklaration är de uppgifter som en skattskyldig fysisk eller juridisk person lämnar till skatteverket en gång om året för att de skall kunna fastställa hur mycket skatt den skattskyldige skall betala eller få tillbaka.

Efter att vi sammanställt årsbokslutet och årsredovisningen hjälper vi Er med de uppgifter som skall lämnas till skatteverket i bolagets eller Er egen inkomstdeklaration. Vi upprättar även eventuella bilagor.

Vad gör man i en deklaration?

I en deklaration sammanställer man uppgifter om inkomster och avdrag för den skattskyldige. Både fysiska och juridiska personer ska lämna en deklaration till skatteverket en gång om året. Utifrån deklarationen fastställer skatteverket den skattskyldiges slutskatt. Har du under året betalt preliminärskatt räknas den av från slutskatten och du får ett besked huruvida du ska betala mer skatt så kallad restskatt eller om du får pengar tillbaka i form av skatteåterbäring.

Efter att vi sammanställt årsbokslutet och årsredovisningen hjälper vi Er med bolagets inkomstdeklaration och uppgifter som skall lämnas till Skatteverket. Vi kan även hjälpa er med att upprätta eventuella bilagor.

Vi arbetar digitalt!

Vi arbetar i moderna digitala system som till exempel Fortnox och Capego. Informationen lagras i molnet och kunderna kan med det välja om dem önskar tillgång till systemen för att själva kunna följa med i ekonomin.

Vi hjälper till med det mesta som rör ett företags ekonomi. Vi välkomnar små och medelstora förtag liksom enmansföretag till oss för ett möte där vi tillsammans hittar en lösning som tillgodoser allas behov.

Vi arbetar självklart även i andra system. Har kunderna något specifikt önskemål eller krav på system så ordnar vi det. Vi har även möjlighet att arbeta på plats hos kunden om det är något som önskas.

Önskar ni läsa mer om våra andra tjänster klicka på någon nedan.

Tänster som Bokslut, bokföring, årsredovisning, deklarationer och lönehantering