Bokföring

Bokföring

Bokföring innebär insamling av finansiell information för ett företag, något många företagare kan tycka kännas betungande. Så, medan Ni arbetar med det Ni brinner för arbetar vi med det vi brinner för nämligen bokföring och redovisning.

Vi erbjuder full service inom bokföring och redovisning, men självklart väljer Ni de tjänster från vårt utbud som Ni önskar få hjälp med, det som passar för just Ert företag helt enkelt.

Vi kan hjälpa Er med följande:

Löpande bokföring, Fakturering, Påminnelsehantering, Kundreskontra, Leverantörsreskontra, Leverantörsbetalningar, Skattedeklaration för moms, Upprättande av anläggningsregister, Periodiseringar, Avstämningar, Balans- och Resultatrapporter.

Vi kan erbjuda dig en helhetslösning för din bokföring och redovisning, men självklart väljer du de tjänster från vårt utbud som du önskar hjälp med. Vi anpassar oss helt enkelt efter dina behov!

Behöver du hjälp med din bokföring?

Bokföring innebär att man ordnar och sammanställer alla affärshändelser som gjorts inom företaget.

Alla företag är skyldiga att upprätthålla en löpande bokföring. Det gäller alla som driver någon form av ekonomisk verksamhet som aktiebolag, handelsbolag, kommanditbolag, ekonomisk förening eller enskild firma.

Att själv hålla ordning på sin bokföring kan vara tidskrävande när man samtidigt ska bedriva sin verksamhet.

Vi kan hjälpa dig och ditt företag med det mesta inom ekonomiområdet så som löpande bokföring, fakturering, påminnelsehantering, kundreskontra, leverantörsreskontra, leverantörsbetalningar, skattedeklaration för moms, upprättande av anläggningsregister, periodiseringar, avstämningar, balans- och resultatrapporter.

Vi arbetar i digitala system vilket ger dig som kund möjlighet att ta del av arbetet i den utsträckning som önskas. Rapporter och övrig finansiell information finns därför tillgänglig när det passar dig! Har du särskilda önskemål eller krav på specifikt ekonomisystem så löser vi såklart det.


Klicka i denna ruta för godkänna och skicka.

Kontakta oss idag!

Ser Exacto AB
Västra Rydsvägen 142
196 31 Kungsängen

+46 (0) 8 581 65 800
info@exacto.se